dans

Alle lessen kunnen weer in de studio gegeven worden. Voor degenen die dat (nog) niet kunnen of willen is er op dinsdagmiddag 15.00-16.00 uur mogelijkheid om de les via Zoom te volgen.

Bewegen is belangrijk voor ieders gezondheid. Dat geldt misschien nog wel extra als je om welke reden dan ook beperkt voelt in je bewegen. Dansen is dan misschien niet de eerste bewegingsvorm waar je aan denkt. Maar dansen is niet alleen leuk om te doen, het is bovendien een vorm van bewegen die heel goed werkt!

Mensen met een bewegingsbeperking door Parkinson, reuma of MS hebben vaak last van vermoeidheid, krachtverlies, stijfheid en pijn. Allemaal zaken die je kunnen beperken in je dagelijkse bezigheden.

Dans kan bovenstaande problemen positief beïnvloeden. Tijdens de lessen wordt actief gewerkt aan balans, flexibiliteit, kracht, coördinatie en houding.

Tijdens de lessen wordt iedereen uitgenodigd om te bewegen binnen de eigen mogelijkheden. Dit verbetert het lichaamsbewustzijn en het vergroot het vertrouwen in het eigen lichaam. Veel mensen zeggen zich na de les beter te voelen en minder pijn te ervaren.

De lessen duren een uur en zijn voor iedereen te volgen, ook voor mensen die niet, of niet zo lang kunnen staan of lopen. Ervaring met dans is niet nodig

Benieuwd naar wat dans voor u kan betekenen? Neem contact op en kom een maand gratis mee dansen.

Huidige lessen:

Arnhem:

di 10.30 – 11.30 uur : Introdans, Vijfzinnenstraat 82, 6811 LN Arnhem

di 12.30 – 13.30 uur : Rozet, Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem

Ede:

di: 15.00 – 16.00 uur Fysio praktijk Beatrixpark, Willem de Zwijgerlaan 1F Ede

(ook te volgen via Zoom)

Nijmegen:

woe: 10.45 – 11.45 uur Balletstudio Daniëlle, Molenveldlaan 80 Nijmegen

Amsterdam en Utrecht

Naast mijn eigen vaste groepen geef ik ook regelmatig les voor DansPark Amsterdam en DansPark Utrecht. Voor meer informatie zie www.danspark.org

Tarieven en kortingsregelingen

Regulier tarief:

De lessen kosten € 37,50 per maand en worden betaald via een automatische incasso tot wederopzegging. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

In de maand juli is er geen les en wordt er ook geen lesgeld afgeschreven.

Partnertarief:

Er geldt een speciaal partnertarief. Komt u met uw partner of danst een vriend of uw mantelzorger mee? Dan krijgt u € 7,50 per persoon korting en danst u samen voor € 60,00 per maand.

Gelrepaskorting:

Wanneer u een Gelrepas heeft krijgt u € 7,50 korting per maand. Wanneer u uw Gelrepas tegoed volledig aan deze lessen besteedt betaalt u daarnaast via een automatische incasso € 18,65 per maand

Heeft u vragen over de Gelrepasregeling? Neem gerust contact met mij op!

Meedoenregeling Nijmegen

Wanneer u meedoet aan de meedoenregeling van de gemeente Nijmegen krijgt u € 7,50 korting per maand. Wanneer u ervoor kiest de volledige door de gemeente Nijmegen beschikbaar gestelde bijdrage aan de Kadanslessen te besteden, betaalt u maandelijks € 16,35 via een automatische incasso aan Kadans.

Heeft u nog vragen over de meedoenregeling? Neem gerust contact op.

Vakantie dansseizoen 2023-2024

Kadans houdt de nationale feestdagen en de vakanties van regio zuid aan. In de maand augustus is er geen les en wordt er ook geen lesgeld afgeschreven.

Herfstvakantie: 16 oktober t/m 22 oktober 2023 (week 42)

Kerstvakantie: 25 december t/m 7 januari 2023 (week 52 en 1)

Voorjaarsvakantie: 12 februari t/m 18 februari 2024 (week 7)

Meivakantie: 29 april t/m 12 mei 2024 (week 18 en 19)

Zomerstop: de hele maand augustus

De lessen voor het dansseizoen 2024-2025 starten weer vanaf 1 september