Over Kadans

Even voorstellen
Bretagne 2012 117

Ik ben Natalie Lewin-Hofman. In 2014 ben ik begonnen met mijn bedrijf Kadans, praktijk voor massage en beweging. Ik geef massages en bewegingslessen, beide activiteiten die gericht zijn op het vergroten van de beweeglijkheid.

Tijdens mijn werk in een bewegingsgroep voor Parkinsonpatiënten ben ik me ervan bewust geworden hoe lastig het is om in je bewegingsvrijheid te worden beperkt. En hoe belangrijk het is om ondanks alles toch te blijven bewegen. Stilstand betekent inderdaad vaak achteruitgang en dat is niet nodig! Blijven bewegen houdt de beweeglijkheid in stand. Daarom ben ik begonnen met het geven van bewegingslessen.

Maar ook in mijn directe omgeving zag ik steeds vaker (jonge) mensen die door stijve en pijnlijke spieren zich minder soepel konden bewegen. Vaak probeerde men  de stijve of pijnlijke plek te ontzien waardoor de problemen vaak in stand gehouden werden of soms zelfs verergerden.

Omdat ik nieuwsgierig was naar de mogelijkheden die massage biedt om deze problemen te verminderen, heb ik een beroepsopleiding integrale massage gevolgd bij Positive Touch in Arnhem. In mijn massagepraktijk bij mij thuis help ik nu met veel plezier mensen hun bewegingsvrijheid te vergroten. Ook u bent van harte welkom!

Bel of mail gerust als u meer wilt weten of als u een afspraak wilt maken.
De gegevens vindt u onder het tabblad contact.

 

 

1 Reactie op Over Kadans

  1. Pingback: Parkinson Café Ede e.o. juni 2016 – Kijk in de Wijk

Reacties zijn gesloten.